Wednesday 18 January 2012

Unik mode øreringe


Det er ganske sjovt at bære plug øre ringe. Men hvis du er interesseret i en lang række derefter forsøge at finde masser af øreringe i den korrekte gauge, selvom det er en vanskelig opgave, men du kan forsøge at gøre det. Du er nødt til at beslutte om dine farver, former og størrelse. Ørepropper består af polymer har en tendens til komfortable og lys relativt. At gøre dette er meget simpelt. Du kan nemt gøre dette.


  • Først brækker et stykke af polymer ler og ælt det indtil det bliver bløde.

  • Tag en flad overflade og rul derefter leret til en lang, engang lide slange. Hvis et afsnit bliver for tynd, kan du forsigtigt klemme den sammen fra begge ender, så rul det på den flade overflade nogle flere til at gøre det pænt og glat. Sammenlign tykkelsen af den rullede ler til en ørering, der passer dig godt, på den del, der passerer gennem øret. Leret vil skrumpe lidt under bagningen, men selv hvis det ender med lidt for lille, bør flare du gøre ved slutningen stoppe det fra at falde ud af ørestikker.

  • Skær slangen af ler i to lige store halvdele. Den halvdele bliver dine to stik øreringe.

  • Hold hver halvdel i den ene ende og tryk på enden ned på den flade overflade, indtil det bliver en smule kegleformede. Dette er den opblussen, som vil stoppe stikket øreringen fra at falde ud af øret.

  • Rul den anden ende af hver halvdel, indtil det tilspidset til et punkt. Nu skulle du have to lange, tynde kegler. Sammenligne de to og ændre dem lidt, indtil de er stort set den samme form.

  • Forme øreringe Men du foretrækker. Du kan efterlade dem som kegler (især hvis de ikke er meget lang), krølle dem i spiraler, eller forme den punkter i lange, organiske kurver, der dingle.

  • Sæt øreringe på en cookie ark til at bage, og omhyggeligt undersøge dem for eventuelle fejl. Udjævne eventuelle buler eller ridser så meget som du kan.

  • Bag dit stik øreringe i henhold til anvisningerne på polymer ler pakken.

No comments:

Post a Comment